Wie zijn wij

Onze winkel is al vanaf 1971 gevestigd aan de 3e Pijnackerstraat in Rotterdam-Noord en bestaat uit 5 winkels naast elkaar, totaal ruim 300m2, boordevol voeders en accessoires voor huisdieren.

Wij zijn aangesloten bij Discus, de inkooporganisatie met meer dan 130 winkels in Nederland, en ook lid van Dibevo, de vakorganisatie in de dierenbranche.

Voor het vakkundig laten toiletteren van uw hond of kat kunt u terecht bij de naast ons gelegen hondenkapsalon van den Hoven, en aan de andere kant van onze winkel is dierenartsenpraktijk Dr. Woof! gevestigd.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in honden- en kattenartikelen, maar ook voor vogel- en knaagdierliefhebbers hebben we een uitgebreide keus. In onze winkel kunt u kiezen uit een ruim aanbod van knaagdier- en vogelkooien van alle bekende merken, zoals Ferplast, enz. Daarnaast is er een grote aquariumafdeling met tropische vissen en koudwatervissen. Ook alle toebehoren voor aquariumvissen, zoals aquaria, filters, pompen enz. vindt u in deze aquariumafdeling, evenals levend visvoer.


Voor hond en kat bieden wij u een ruim assortiment in premium voeders van topmerken als Royal Canin, Hill's Science Plan, Purina Proplan, Carocroc, Iams en andere. Total Bite is ons premium huismerk voor honden en katten. Deze voeding is van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Bovendien zijn wij ruim gesorteerd in speelgoed, snacks, benches, kattenbakken, reisboxen, verzorgingsartikelen en manden voor hond en kat. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De meeste van onze klanten maken gebruik van onze klantenkaart. Met deze gratis klantenkaart spaar je voor cadeaubonnen van tien euro, die weer kunnen worden besteed in onze winkel. U hoeft geen bonnetjes te sparen of stempels te vergaren, want alles wordt keurig bijgehouden op de klantenkaart op onze kassa's. Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag hem hier aan.

Wij zien u graag in onze winkel!

Susan en Ivo

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Historie

Ons bedrijf bestaat al sinds 1908.

Foto's

Bekijk hier onze foto gallerij